Lähde:Youtube


Vaimo myi miehensä videopelin käyttäjätunnuksen – mies päätyi yllättävään ratkaisuun

Vaimo teki hieman ilkeästi, mutta menikö nyt hieman yli?

Videopelien pelaaminen on monille hyvin tärkeä osa elämää. Yleensä heillä, joille pelaaminen on tärkeää, on siitä jo useamman vuoden kokemus. Ystäväpiiri on saattanut muodostua sen ympärille ja elämää jopa eletään pelaamisen kautta.

Monet voisivat pitää sitä riippuvaisuutena, mutta osa perustelee sitä harrastuksena aivan kuin jalkapalloa tai jääkiekkoa. Hiljattain malesialainen 25-vuotias mies päätyi ottamaan vaimostaan eron, kun hänen vaimonsa poisti miehensä pelitilin.


Kuusi vuotta yhdessä olleen pariskunnan yhteinen taival päättyi siihen, kun miehen vaimo poisti miehen King of Glory -pelitilin. Syy, miksi vaimo päätyi ratkaisuun, oli varsin perinteinen. Hän nimittäin halusi mieheltään enemmän yhteistä aikaa itselleen sekä pariskunnan tyttärelle.

King of Glory -peli on ollut ikävässä valossa julkisuudessa aikaisemminkin. Kyseinen peli on aiheuttanut muun muassa yhden kuoleman, kun suosittu kiinalainen pelaaja pelasi peliä liikaa. King of Glory on myös aiheuttanut yhden naisen sokeutumisen, kun nainen pelasi peliä kolme päivää yhtäjaksoisesti.

Osallistu keskusteluun