Lähde:Youtube


Suomalaiset kilpailevat jokavuotisessa keppihevosturnauksessa.

Suomessa on tutustuttu jo moneen erilaiseen ja eriskummalliseen urheilulajiin, joita ei muualla maailmassa nähdä. Näihin kuuluvat muun muassa eukonkanto, saunomisen maailmanmestaruus ja nyt näemme jopa keppihevoset. 

Alla olevalla videolla näemme Vantaalla käynnissä olevan keppihevosturnauksen. Turnauksessa ihmiset ratsastavat keppihevosillaan esteratojen ja kouluratsastusratojen läpi aivan kuin he ratsastaisivat oikeilla hevosille. Tämä näyttää kyllä kieltämättä katsojan silmään melko mielenkiintoiselta.


Videolla haastateltavat naiset sanovat, että he pitävät tästä urheilusta siksi, että kukaan ei tuomitse ja siksi, että näissä kilpailuissa saa olla oma itsensä. Tämä tapahtuma veti huhtikuussa 2017 puoleensa jopa 1000 katsojaa ja osallistujaa. Eli ei taida keppihevospiiri olla mikään kovin pieni. Osallistujien ikäluokka on noin alle 15-vuotiaita.

Videolla näemme, kuinka osallistujat painelevat menemään minkä jaloistaan ehtivät, ja katsojat jännittävät osallistujien puolesta. Katsomo on kyllä täynnä ja vilskettä hallissa riittää. Tämä video on saanut jopa Youtubessa jonkin verran huomiota, nimittäin se on katsottu jo lähes puoli miljoonaa kertaa.

Katso video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun