Lähde:Youtube


Tämän tytön nimessä on yli 1000 kirjainta! Maailman pisin nimi!

Oma nimi on jokaiselle tietysti tärkeä. Vaikka omasta nimestä ei pitäisikään, niin harvat vaihtavat sitä elämänsä aikana. Yleensä jokaisella on etunimi, toinen nimi ja joskus kolmas nimi sekä sukunimi. Tällä kertaa tapaamme kuitenkin 12-vuotiaan tytön, jolla on maailman pisin nimi.

Tämä vuonna 1997 nauhoitettu video Oprah Showsta on jäänyt monien mieleen siksi, että siinä nähdään maailman pisimmän nimen omaava tyttö. Tätä nimeä on aivan mahdoton kirjoittaa tähän, eli nähdäksesi nimen, sinun tulee katsoa alla oleva video. Sen voimme tosin paljastaa, että tytön sukunimi on Williams.


Tytön syntymätodistus on 60 cm pitkä. Hänen nimessään on nimittäin yli 1000 kirjainta. Kun tyttö lausuu oman nimensä, hän joutuu vetämään henkeä pariin otteeseen ennen kuin on saanut sanottua koko nimensä. Lisäksi hänen toinen nimensä on yhtä vaikea, vaikkakaan ei aivan yhtä pitkä.

Tytön äiti sanoo, että hän halusi antaa tytölle nimen, jollaista ei ole kenelläkään muulla. Mutta kuinkahan kauan tytöllä meni oppia oma nimensä?

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun