Lähde:Youtube

LÄHDETwitter

Paris Hilton kysyi kysymyksen Twitterissä – Juha Vuorisen vastaus naurattaa suomalaisia!

Jokainen Suomessa on varmasti tullut tutuksi seurapiirikaunottaren, Paris Hiltonin metkuiluista. Paris on tunnettu etenkin vain seurapiirien perhosena, mutta yrittipä hän laulajankin uraa jossain vaiheessa. Nyt tähti on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja kysyi kysymyksen ”kerro minulle jotain, mitä en tiedä” Twitterissä.

Tämä kysymys on varmasti saanut paljon huimia vastauksia, mutta emme voi olla nauramatta etenkin erään suomalaisen vastaukselle. Juoppohullun päiväkirjojen kirjoittaja sekä Aamulypsyn juontaja Juha Vuorinen kertoi Parisille jotakin, jota hän ei taatusti tiennyt. Tai ainakin luulisimme niin.


Juha Vuorinen nimittäin vastasi ”Ranualla on sellainen kuin Perseensilmälampi”, ja haluaisimme todellakin tietää, mitä neitokainen tästä ajatteli. Tämä ei monille suomalaisille ole mikään uutinen enää, sillä monet ovat varmasti tästä hauskasti nimestystä lammesta kuulleet aikaisemminkin. Mutta ainahan se naurattaa.

Emme tiedä, mitä Paris on tähän reagoinut, tai tietääkö hän edes, mitä Juha sanoi, sillä Juha vastasi Parisille suomeksi.

Katso twiitti alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun