Lähde:Youtube


Mäyräkoira saa kahjohepulit, kun se saa leikkiä sängyllä – voi tätä iloisuutta!

Koirat ilostuvat helposti mitä pienimmistäkin asioista. Ne saavat helposti hepulikohtauksia leikkiessään leluilla ja saadessaan uuden leikkikaverin. Niillä on hauskaa pienistäkin syistä, eikä niiden viihdyttämiseen tarvita paljon. 

Peti on monilla ihmisillä paikka, jonne koiria ei lasketa. Koirat jättävät sängylle karvoja, joten monet mieluummin laittavat koiransa lattialle nukkumaan. Joskus onnekkaat koirat saavat kuitenkin nousta ihmisenkin sängylle. Mutta mikä ihme ihmisten sängyissä on se, mikä vetää koiria puoleensa?

Tällä hauskalla alla olevalla videolla näemme mäyräkoiran, joka on saanut luvan leikkiä sängyllä. Se nousee sängylle sutjakkaasti ja vetäisee kunnon kahjohepulit ja juoksee onnessaan ympäri sänkyä. Mäyriksen kaveri liittyy pian joukkoon, mutta se ei kuitenkaan juokse, vaan katsoo kaverinsa touhuja sivusta.

- ILMOITUS -


Lopulta mäyriskin väsähtää. Koirat kuitenkin lepäävät mielellään sängyllä. Näiden koirien oma peti ei taida aivan vetää vertoja ihmisten sängylle. Onnellisuutta on kuitenkin ilmassa roppakaupalla! Saiko tämä sinut hymyilemään?

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun