Lähde:Youtube


Mies on koukussa selfieihin – ottaa yli 200 selfietä päivässä!

Sosiaalinen media on tuonut mukanaan paljon hyvää ja paljon pahaa. Some on mitä hienoin laituri erilaiselle markkinoinnille, mutta siitä voi tulla myös hyvin koukuttava ja epäterveellinen ihmisen psyykeelle. Selfieihin voi myös ilmeisesti jäädä koukkuun, ja tätä riippuvuutta kutsutaan nimellä Selfitis. 

Essexistä kotoisin oleva Junaid Ahmed on koukussa selfieihin. Hän ottaa yli 200 selfietä päivässä. Tämä 22-vuotias valitsee kuvien julkaisuajan Instagramissa hyvin huolellisesti niin, että hän saa mahdollisimman paljon tykkäyksiä kuviinsa. Jos hän saa alle 600 tykkäystä, hän poistaa kuvan. Junaid sanoo rakastavansa sitä tunnetta, kun hänen kuvansa saavat satoja tykkäyksiä muutamassa minuutissa. Miehellä on tällä hetkellä yli 50 000 seuraajaa Instagramissa.


Hän sanoo, että muutama vuosi takaperin hän oli vielä hyvin luonnollinen, mutta sosiaalinen media on kannustanut häntä parantamaan itseään. Hän on muun muassa tatuoinut kulmakarvansa, laittanut Botoxia kasvoihinsa, täyttänyt huulensa ja leukansa sekä korjauttanut hampaansa. Hän ei voi istua alas edes ruokailun ajaksi ottamatta selfietä. Junaid sanoo myös, että hänellä menee 3 tuntia päivässä laittautua valmiiksi päivään.

Onko nyt mennyt liian pitkälle?

Osallistu keskusteluun