Mies on käyttänyt 20 000 puntaa näyttääkseen David Beckhamilta. Katso lopputulos!

Julkkikset ovat aina sosiaalisessa mediassa ja uutisotsikoissa, ja monet taviksetkin ovat päässeet otsikoihin tehtyään plastiikkakirurgiaa, jotta näyttäisivät tietyltä julkkikselta.

Jack Johnson on Iso-Britanniasta kotoisin, ja hän on käyttänyt 20 000 puntaa näyttääkseen David Beckhamilta. Hän on saanut osakseen paljon kommentteja, sillä hän ei ensinnäkään näytä Beckhamilta, mutta hän on käyttänyt 20 000 puntaa saamistaan valtion tuista näihin plastiikkakirurgisiin leikkauksiin. 


Johnson on tällä hetkellä työtön ja elää valtion tuilla. Hän on leikkauttanut poskensa, täyttänyt leukansa, tehnyt kulmakarvojen kohotuksen, täyttänyt huulensa ja tehnyt hammashuoltoa. Tämän lisäksi hän käyttää kuukausittaisia rusketuspistoksia saadakseen Beckhamin ihonvärin. 

Johnsonia haastateltiin Britannian The Morning -ohjelmassa, jossa hän sanoi, että haluaa käyttää vielä 30 000 puntaa lisää leikkauksiin. Hän haluaa tällä saavuttaa sen, että hän pääsisi piireihin julkkisten, kuten Nicki Minajin, Katy Perryn, Beyoncen ja jopa Simon Cowellin kanssa. Hän sanoo olevansa onnellinen näyttäessään Beckhamilta.
Katso video alta ja päättele itse, keneltä Johnson oikeasti näyttää! Tägää kaverit ja jaa eteenpäin.

Osallistu keskusteluun