Lähde:Youtube


Autolla Englannista Australiaan – upea matka!

Autoilu on varsin mukava tapa liikkua ja sitä usein pidetäänkin suhteellisten lyhyiden matkojen kulkupelinä. Se ei kuitenkaan ollut kahden englantilaisen miehen mielipide, sillä he saivat idean ajaa koko matkan Englannista Australiaan, autolla.

Videossa näkee jokaisesta maasta upeita pätkiä jonka läpi he ajoivat autollaan. Matka alkaa Englannin kanaalin ylityksellä Ranskaan, josta alkaa upea matka kohti Australiaa, Sydneytä.
Matka jatkuu kohti Etelä-Eurooppaa, josta he kulkevat Itä-Euroopan kautta Venäjälle ja siitä eteenpäin.


Maisemat vaihtuvat vilkkaista kaupunkimaisemista henkeäsalpaaviin maantiepätkiin, jotka jatkuvat silmänkantamattomiin. Matkanteko näyttää helpolta ja mukavalta reissulta, vaikka tämänkin eteen on varmasti tehty pitkä taustatyö ja hankittu kaikki mahdolliset viisumit maihin pääsyä varten.
Matka huipentuu laivamatkaan Thaimaasta Australiaan, jolloin miehet ovat lähes saapuneet kohteeseensa, Sydneyyn. Automatka kulki 24 maan ja kolmen maanosan halki jopa 34,000 kilometriä.

Videolla näkyy ainoastaan ajaminen, ei kuitenkaan muita toimenpiteitä mitä matkassa on suoritettu. Matka näyttää olleen varmasti autossa istuttujen päivien arvoinen, sillä harva on mennyt samoja reittejä, vieläpä niin pitkälle.

Osallistu keskusteluun