Lähde:Youtube


Asiakas tilasi 2 vettä – antoi tippiä $10 000!

Oletko koskaan miettinyt, että hyviä asioita pitäisi tapahtua hyville ihmisille? Kuuluisa Youtubettaja MrBeast, aka Jimmy Donaldson uskoo, että hyviä asioita pitäisi tapahtua hyville ihmisille ja hän haluaa jakaa tätä uskomusta ympärillään oleville ihmisille. 

MrBeast on kerännyt itselleen yli 9 miljoonaa tilaajaa Youtubessa tekemällä satunnaisia hyviä tekoja. Hän on esimerkiksi antanut järkyttävän suuria tippejä ravintoloissa ja lahjoittanut $30 000 Twitchin streamaajille sattumanvaraisesti. Tällä kertaa hänen suosionsa kohteena oli eräs tarjoilija Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa.


Sup Dogs -ravintolan tarjoilijalta pyydettiin kahta vettä. Nainen tarjoili asiakkaalleen kaksi vettä, asiakas otti vedestä pari siemausta ja jätti pöydälle tipin lapun kera, jossa luki ”kiitos herkullisesta vedestä.” Tarjoilijattaren yllätykseksi tippi ei kuitenkaan ollut mikään ruttuinen dollari tai pari, vaan $10 000 puhasta käteistä satasen seteleinä.

Sup Dogs Restaurant julkaisi alla olevan kuvan Instagramissaan, ja tarjoilijattaren ilme on kieltämättä erittäin tyytyväinen. Eipä varmaan kukaan tällaiselle summalle sanoisi ei!

Katso kuva alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun