Lähde:Youtube


Palolaitos rikkoi auton ikkunat päästäkseen kiinni palopostiin – ihmiset ovat suorastaan suuttuneet.

Oletko koskaan miettinyt miksi palopostien eteen pysäköinti on niin ankarasti kielletty? Anaheimin palolaitos vastaa tähän kysymykseen.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt kuva, joka on aiheuttanut jakaantuneita mielipiteitä siitä, onko kuva moitittava vai ei.


Kuvassa on harmaa auto, joka on laittomasti pysäköity kadun varteen palopostin eteen. Tulipalon sattuessa Anaheimin palokunta oli rientänyt paikalle ja huomannut auton, joka on pysäköity väärin. Palomiehet eivät siis olisi saaneet palopostista vettä palon sammuttamiseen, joten heidän piti rikkoa auton ikkunat, jotta saivat letkun kulkemaan auton läpi sammutuspaikalle.

Anaheimin palolaitos julkaisi kuvat Twitterissä muistuttaakseen kansalaisia, että palopostin eteen ei tulisi koskaan pysäköidä. He kehottivat myös pohtimaan, onko kauemmas pysäköity auto kuitenkaan niin paha asia verrattuna siihen, että palotilanteessa palokunnalla on oikeus vahingoittaa omaisuutta, mikäli se haittaa pelastustoimenpiteitä.

Monet ovat kyseenalaistaneet, että miksi letkua ei voitu laittaa kulkemaan auton yli sen sijaan että olisi rikottu ikkunat. Palolaitos vastasi, että letkun on oltava mahdollisimman suora, jotta vesi pääsee kulkemaan paineella sammutuskohteeseen.

Osallistu keskusteluun