Lähde:Youtube


Joku todella halusi nuudeleita – $100 000 arvosta nuudeleita varastettu!

Nuudelit ovat tunnetusti melkoisen halpaa ruokaa, ja tähän turvautuvat usein opiskelijat sekä tiukalla budjetilla elävät nuoret aikuiset. Vaikka nuudelit ovat ihan maittavaa ruokaa, ei nuudelikeitolla itse kukaan halua loppuelämäänsä elää. Tällä kertaa tapaamme kuitenkin mysteerisen nuudelivarkaan, joka ilmeisesti todella pitää nuudeleista.

Yhdysvalloissa kuppinuudelit maksavat vajaa 30 senttiä per annos. Tämä on siis todellakin opiskelijabudjettiin kuuluvaa ruokaa, ja luulisi, että ihan jokaisella olisi näihin varaa. Ainakin pari pulloa keräämällä voi saada itselleen jo lounaan. Mutta nyt on mennyt jo pitkälle, jos nuudeleita pitää ihan varastaa.


Yhdysvaltojen Georgian osavaltiossa ilmoitettiin poliisille, että nuudeleita oli varastettu kaupasta $98 000 arvosta. Jos yksi nuudelipaketti on vajaa 30 senttiä niin voit kuvitella, kuinka monta nuudelipakettia on tullut käännettyä. Poliisi löysikin trailerin, joka oli täynnä nuudeleita, mutta varasta ei ole vielä saatu kiinni. Voimme vain ihmetellä, että mitä varas meinasi näiden nuudeleiden kanssa oikein tehdä.

Pimeitä nuudeleita myydään opiskelijoille kenties?

Osallistu keskusteluun