Lähde:Youtube


Suomalaiset automainokset 60- ja 70-luvulta!

Niin se aika kulkee ja maailma muuttuu! Eihän sitä edes huomaa, kunka nopeasti aika kuluu – kunnes katsoo mainoksia monen vuosikymmenen takaa. Television elokuvista, sarjoista ja mainoksista ajan ja muodin muuttumisen vasta huomaakin helposti. Tällä kertaa kaivoimme Youtuben arkistosta vanhoja suomalaisia automainoksia – istu alas ja nauti!

Lähes jokaisella suomalaisella on auto. Välimatkat paikasta toiseen ovat sen verran pitkiä, että auto on välttämätön etenkin maalla. Nykyajan autot ovat tulleet todella pitkän matkan 60- ja 70-luvun autoista. Nykyään autoissa on penkinlämmitin, Bluetooth, USB, automaattiset jarrut ja vaikka mitä. Näitä hienouksia ei kuitenkaan viisikymmentä vuotta sitten autoissa ihan ollut.


Tällä alla olevalla videolla näemme suomalaisia automainoksia viidenkymmenen vuoden takaa. Näissä autoissa on todellakin sitä jotain! Löytyyhän niistä nimittäin tuhkakuppi, kääntyvät kädensijat sekä 90-asteeseen avautuva ovi. Tilaa on jopa viidelle hengelle ja neljä ovea avautuvat autoissa.

Mainosten tyyli on tietysti muuttunut paljon, mutta on myös hauska nähdä, kuinka erilaisia autot todella olivat tuohon aikaan.

Katso nostalginen video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun