Lähde:Youtube


Tämä mies on käyttänyt $30 000 näyttääkseen Michael Jacksonilta!

Olemme tavanneet jo muutamaan otteeseen ihmisiä, jotka ovat muuttaneet ulkomuotoaan lähes tunnistamattomiksi. Monet naiset haluavat näyttää nukeilta tai Barbieilta, olemme jopa tavanneet oikean elämän Kenin ja nähneet valkoihoisen naisen, joka muutti itsensä afrikkalaisen naisen näköiseksi.

Tällä kertaa tapaamme Leon, joka on kotoisin Argentiinasta. Hän rakastaa Michael Jacksonia, ja alkoi jo 15-vuotiaana teettää leikkauksia kasvoilleen, jotta hän saisi ulkonäöstään erilaisen. Hän on kuluttanut jo $30 000 leikkauksiinsa, joihin kuuluu esimerkiksi neljä nenäleikkausta ja poskipäiden korotus.


Tällä alla olevalla videolla näemme Leon, joka esittelee yleisölle kotiaan ja tanssii kaduilla näyttääkseen ihmisille, mitä hän osaa tehdä. Leo todellakin näytää melko lailla Michael Jacksonilta ja monet jopa pyytävät häneltä nimikirjoituksia tavatessaan hänet kaupungilla.

Videolla hän käy myös täyttämässä leukansa saadakseen siitä neliömäisemmän ja saavuttaakseen vielä paremman yhdennäköisyyden Michael Jacksonin kanssa. Leo on kieltämättä erittäin hyvä imitoija!

Katso Leon mielenkiintoinen tarina ja muodonmuutos alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun