Lähde:Youtube


Vaasalainen pizzeria aloitti somesodan – ”Ei oo pakko ostaa!”

Aina ei mene ihan suunnitelmien mukaan, ei edes yrittäjän elämässä. Yrittäjät joutuvat kestämään paljon, eikä yrittäjän elämä ole helppoa. Päivät ovat pitkiä ja paperitöitä riittää. Jos siihen päälle joutuu vielä kuuntelemaan negatiivisuutta, niin saattaahan sitä käämi kärähtää itse kullakin.

Vaasalainen Pizzeria ja pub Teheran on aloittanut nyt somesodan asiakkaitaan vastaan. Yhtiön Facebook -sivulla nähdään paljon mielenkiintoista kielenkäyttöä pizzerian puolesta. Kiroilu ja hieman töykeä sananvaihto ei ole ollut aikaisemminkaan millään tavalla tavatonta. Nyt pizzeria kuitenkin vei somesodan ihan uudelle tasolle.


Helmikuun kuudentena päivänä viime vuonna vaasalainen Pizzeria ja pub Teheran sai palautteen asiakkaalta, jossa sanottiin, että pizza on ”paskaa”. Omistajalla taisi proppu palaa tässä vaiheessa, nimittäin yhtiön puolesta kuultiin kommentti: ”Mä en vittu välitä saatana tätä puhetta on paska pizza olen sanonut tuhansia kertoja että ei pakko ostaa menkää vittu muualle.”

Sananvaihto ei suinkaan loppunut tähän. Kommenttien lukijoista osa on pöyristynyt moista käyttäytymistä, kun taas toiset sanovat, että pizzeria on nyt pakko käydä testaamassa.

Osallistu keskusteluun