Lähde:Youtube

LÄHDEMirror

Kummalliset kulmakarvat? Mallilla on yksi kulmakarva – moniko lähtee tähän villitykseen?

Kulmakarvamuoti muuttuu vuosien mukaan. Tänä vuonna ilmeisesti lainemaiset huulet ja kulmakarvat ovat muodissa, mutta tämä malli kulkee omaa tietään.

Sophia Hadjipanteli on kotoisin Kyprokselta ja nyt opiskelee Marylandin yliopistossa. Hän on malli, joka kulkee omaa tietään Instagramissa. Hän saa paljon positiivisia kommentteja 50 tuhannen seuraajan Instagramiinsa erikoisista kulmakarvoistaan.


Monet kuitenkin ovat täysin toista mieltä. Useimmat naiset viettävät tunteja kylpyhuoneessa nyppien kulmakarvojaan ja tehden niistä siistejä, mutta Sophia menee täysin päinvastaiseen suuntaan. Hän sanoo, että hänen perheessään tuuheat kulmakarvat ovat tyypillisiä.

Sophia jakaa mielipiteitä paitsi tavallisten ihmisten keskuudessa, jopa muotimaailman piireissä. Hän on ollut jopa Bazaar -lehdessä, ja hänen kulmakarvojaan on kehuttu.

Sophia sanoo, ettei yritä saada ketään pitämään yhdestä kulmakarvastaan, vaan haluaa näyttää ihmisille, että heillä voi olla oma mielipiteensä, ja että se on okei. Mallin kuvat ovat mukavaa katsottavaa, ja hänet voi etsiä Instagtramista nimimerkillä @sophiahadjipanteli.

Katso kuvat alta! Mitä mieltä sinä olet? Olisitko valmis yhteen kulmakarvaan?

Osallistu keskusteluun