Lähde:Youtube


Vaateketju ei photoshopannut mallejaan – ja ihmiset huokaisevat helpotuksesta.

Jos olet koskaan katsellut kuvia lehdissä ja netissä hienosti puhekutuneista malleista, olet varmasti joskus tuntenut pienen kateuden piston. Olet saattanut nähdä täydellisiä kasvoja, vatsoja, peppuja ja käsivarsia. Mutta todellisuus ei ole ihan niin virheetön.

Vaikka photoshoppaus on todellakin normaalia ja yleistä tällä saralla ja kaikki tietävät, että photoshoppaamista on käytetty, monet kuitenkin silti tuntevat olonsa huonoksi katsellessaan täydellisiä malleja. Nyt iso vaateketju Boohoo on aloittanut uuden trendin. He nimittäin eivät photoshopanneet mallin raskausarpia pois.


Boohoo sai täsät melkoisen määrän positiivisia kommentteja. Ihmiset sanoivat olleensa iloisia nähdessään oikeita ja aitoja naisia raskausarpineen ja kaikkineen. Näin naiset näkevät, että heidän kehonsa ovat täydellisiä juuri sellaisenaan.

Myös suuri yritys CVS päätti viime vuonna lopettaa kauneuskampajoidensa kuvankäsittelyn. Monet muutkin ovat lähteneet tähän mukaan ja näet yhä enemmän tavallisia naisia, jotka esiintyvät suurten yritysten mainoksissa.

Mitä mieltä sinä olet? Katso kuvat alta näistä oikeista ja aidoista naisista!

Osallistu keskusteluun