Lähde:Youtube


Ed Sheeran vietti synttäreitään Suomen Lapissa! Katso upea lomakuva!

Ed Sheeranista on tullut koko maailman rakastama laulaja, jonka punaiset hiukset ja punainen parta ei takuulla ole jäänyt huomaamatta keneltäkään. Ed Sheeran on söpöläinen monien naisten mielestä, ja hänen biisinsä tarttuvat lähes kaikkien korvaan.

Vaikka Ed onkin nykyään huippusuosittu ja kaikkien rakastama ja omaa monta miljoonaa latausta biiseilleen Spotifyssä, aina ei asia kuitenkaan ollut niin. Ed oli kouluaikoinaan kiusattu poika ja häntä haukuttiin erilaisuudesta. Erilaisuus on kuitenkin hyväksi, kuten olemme monesssa tilanteessa huomanneet. Ja Ed onkin ilmielävä kuva siitä.


Tämä supersuosittu laulaja täytti hiljattain 27-vuotta ja päätti viettää synttäreitään lämpöisen etelän sijaan kylmässä Suomen Lapissa. Hän julkaisi Instagramissaan kuvan nimimerkkinsä @teddysphotos alla pororeestä, jolla hän matkusti Lapin auringonlaskuun Suomen lumikinoksissa. Kuva on uskomattoman kaunis ja todellakin suomalaisuutta uhkuva.

Monet suomalaiset lähteet ovatkin uutisoineet tämän julkkiksen vierailusta Suomen Lapissa, ja olemme iloisia, että Ed Sheeran päätti viettää synttärinsä Suomenmaalla! Hyvää syntymäpäivää, herra Sheeran!

Osallistu keskusteluun