Lähde:Youtube

LÄHDEOzzyman

Humaloitunut naisfani uhmasi fysiikanlakeja miesten vessassa – tällaista tänään

Ainakin saattoi päästä pitkän jonon ohi?

Ihmiset ovat varsin outoja kokonaisuuksia monesta eri syystä. Yksi syy on ehdottomasti se, että moni on toiselle kateellinen eri asioista. Toisinaan kateus on myös eri sukupuolten välissä toisen sukupuolen “ominaisuuksien” vuoksi.

Yksi tällainen seikka on se, että useimmat naiset ovat kateellisia miesten anatomialle, joka mahdollistaa seisten virtsaaminen helposti lähes paikassa kuin paikassa.


On olemassa kuitenkin naisia, jotka eivät suostu tyytymään “rooliinsa” ja he osaavatkin tehdä tarpeensa seisten aivan, kuten miehet. Tästä huolimatta he käyvät useimmiten naisten vessassa ellei sitten ole sattunut juomaan kuuluisaa alkoholiksi kutsuttua juomaa, joka lieventää estoja.

Näin sattui hiljattain NFL-ottelussa, jossa kohtasivat New York Jets ja Miami Dolphins. Miesten vessaan tarpeilleen tullut nainen herätti miesmäisellä virtsaamistyylillään huomiota ja koska elämme vuotta 2019, on kyseisestä suorituksesta myös kuvia sekä tietenkin videoita, jotka ovat jo kiertämässä muun muassa sosiaalisessa mediassa.

1. Tällaista menoa vessan puolella.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun