Lähde:Youtube

LÄHDETwitter

Suomen tulli ei ujostele: oluttölkkien joukkotuhoase tuhoaa 24 tölkkiä kerralla!

Suomessa on jo pitkään alkoholin tuominen Suomenmaalle ollut haasteellista. Kieltolain aikaan alkoholia tuotiin milloin mistäkin, ja se oli aina valtiolle punainen lippu.

Ennen kuin Viro liittyi EU:hun, halvan alkoholin kuskaaminen Virosta tuotti tullille melkoista päänvaivaa. Nykyään EU:hun kuuluvasta Virosta alkoholin tuominen ei aiheuta enää liikaa harmaita hiuksia, onneksi. Muut ympärillämme olevat maat eivät alkoholin suhteen aiheuta turhaa vaivaa, sillä alkoholi ei ole Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä aivan yhtä halpaa kuin etelänaapurissamme. Tullitarkastaja Jouni Martinskin julkaisi Twitterissä ainutlaatuisen kuvan tullin käyttämästä oluttölkkien tuhoajasta.


Twitter julkaisussa sanotaan näin: ”#niirala’n #tulli’n ”joukkotuhoase” salakuljetetun oluen tuhoamiseen on nykyään vähällä käytöllä. Ennen Viron eu-jäsenyyttä tarpeellinen.”

Tässä kuvassa nähtävällä erikoisella laitteella voi tuhota jopa 24 tölkin laatikollisen olutta tai muuta alkoholipitoista tölkkijuomaa yhdellä kädenliikkeellä. Laite tehtiin 1990-luvulla, mutta se on yhä edelleen tullissa käytettävissä. Sitä ei onneksi enää tarvitse käyttää yhtä paljon, kuin 20 vuotta sitten!

Katso kuva alta! Onko tullut vastaan?

Osallistu keskusteluun