Lähde:Youtube

LÄHDESpeisa

Mies todettiin kuolleeksi baarissa – heräsi ruumishuoneelta ja lähti oluelle.

25-vuotias Pole todettiin kuolleeksi sydänkohtauksen jälkeen. Hän oli juonut liikaa vodkaa, ja sydän ei ollut enää kestänyt. Hän kuitenkin heräsi ruumishuoneelta varvaslappuineen kaikkineen.

Pienessä kylässä Puolan Wroclawin ulkopuolella, 25-vuotias Kamil yllvtti kaikki, kun hän heräsi kuolleista sydänkohtauksen jälkeen. Nuorukainen oli ollut pubissa juomassa, kun hän alkoi voida pahoin juotuaan paljon vodkaa. Hän lähti baarista ja tuupahti ulkona. Ambulanssi tuli paikalle ja vei miehen sairaalaan.


Pelastusyrityksistä huolimatta, Pole julistettiin kuolleeksi ja vietiin ruumishuoneelle. Samana päivänä ruumishuoneen jääkaapeista alkoi kuulua kolinaa.

Vartija avasi luukun vapisevin käsin. Hän näki alastoman Polen, joka pyysi vilttiä, sillä häntä paleli. Vartija soitti poliisin ja lääkärin ja he tutkivat miehen läpikotaisin, kunnes he antoivat hänelle luvan lähteä kotiin.

Pole kuitenkin päätti marssia samaan baariin oluelle, sillä eihän sitä joka päivä herää kuolleista. On mahtanut baarimikko hämmästyä, kun kuolleeksi julistettu mies kävelee ovesta sisälle ja pyytää olutta! Alkoholin kanssa tulee siis olla varovainen, sillä tätä ei ihan joka päivä käy.

 

Osallistu keskusteluun