Lähde:Youtube


Näin teet “ankan pieru” -nimisen shotin. Kokeile ja maista!

Alkoholilla voi juhlistaa vaikka mitä, ainakin Suomen juhlapiireissä. Alkoholia nautitaan aina tavallisista perjantai-illoista valmistujaisiin, jouluna, uutena vuotena ja vappuna. Jatkuvasti alkoholia nauttiessa siihen tavalliseen vodka soodaan saattaa kyllästyä – kokeile siis ankan pierua!

Youtubessa on monia erilaisia kanavia, jotka opettavat tekemään mahtavia uusia drinkkejä. Tällä videolla näemme ankan pieru -nimisen shotin. Siihen tarvitaan kolmea eri alkoholia ja taito kerrostaa alkoholit. Drink Lab opettaa meille nyt, kuinka tämä pierushotti tehdään.

Tarvitset ensin kahvilikööriä, kuten Kahluaa; irlatilaista kermalikööriä, kuten Baileysia ja viskiä, kuten Gentleman Jackia. Kaada ensin raskain alkoholi, eli Kahlua pohjalle, sitten ota avuksesi lusikka, jonka avulla laitat seuraavaksi Kahluan päälle Baileysia ja viimeisenä viskiä. Alkoholin kerroksittain asetteleminen ei ole niin vaikeaa kuin luulisi, kunhan vain osaa hieman kemiaa: raskaimmat alkoholit pohjalle. Näin ne eivät sekoitu keskenään.

- ILMOITUS -


Opettele nyt tämä näpärä shotti, niin voit toimia baarimikkona seuraavissa bileissä! Katso video alta ja jaa kaikille täysi-ikäisille kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun