Lähde:Youtube


Puolustusvoimat ottivat upean kuvan joulupukin kanssa. Hyvää joulua vain!

Jouluun on enää pari päivää aikaa, ja kaikki ovat enemmän tai vähemmän joulutunnelmissa, jopa Suomen Puolustusvoimat! He ovat ottaneet mitä suomalaisimman joulukuvan, jonka avulla he toivottavat hyvää ja rauhallista joulua.

Suomen Puolustusvoimat julkaisivat kuvan Facebook -sivullaan valkoiseen lumipukuun sonnustautuneista ja täydessä varustuksessa olevista sotilaistaan joulupukin kanssa lumisissa maisemissa. Tästä ei enää paljon suomalaisemmaksi maisema muutu! Suomen sotilaat suomalaisen joulupukin kanssa Suomen lumisissa maisemissa.


”Puolustusvoimat toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Valmistaudumme vastaanottamaan uudet alokkaat tammikuussa”, he kirjoittavat Facebook -sivullaan toivottaen rauhallista joulun ja uuden vuoden aikaa Suomen kansalaisille. Julkaisu on saanut satoja tykkäyksiä. Puolustusvoimien Facebookissa nähdään jouluntoivotuksten lisäksi materiaalia harjoituksista, valokuvia eri tehtävissä toimivista Puolustusvoimien jäsenistä ja vaikka mistä muusta. Hyvin on Puolustusvoimat tehtävänsä hoitaneet!

Tällainen kuva suorastaan uhkuu isänmaallisuutta! Nyt kaikki siis viettämään rauhallista joulua perheen ja ystävien seurassa, jouluruoasta, lahjoista ja joulutunnelmasta nauttien.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta toimitukseltakin!

 

Osallistu keskusteluun