Lähde:Youtube

LÄHDEBBC

Palokunta kutsuttiin irrottamaan miehen penis… jakoavaimesta.

Luimme juuri vähän aikaa sitten, kuinka kiinalaisen miehen penis jäi jumiin lenkkiavaimeen. Tämän idearikkaan miehen peniksen irrottamiseen tarvittiin hammaslääkäri pienine instrumentteineen. Nyt uutisiin on noussut toinenkin henkilö, jonka penis oli juuttunut työkaluun.

Etelä-Walesissa Iso-Britanniassa Royal Gwent Sairaalassa Newportissa nähtiin mielenkiintoinen tapaus. Mies oli laittanut peniksensa jakoavaimen renkaasta läpi, ja penis oli yllätyksellisesti jäänyt jumiin. Sairaalanhenkilökunta ei ollut pystynyt auttamaan miestä, vaan he joutuivat kutsumaan paikalle palokunnan.


Palokunta tuli paikalle valmiina irrottamaan peniksen jakoavaimesta. He saivatkin työn päätökseen onnistuneesti ja mies pääsi kotiin. Palokuntaa kuitenkin taisi huvittaa tämä keskiviikkoiltana tapahtunut tapaus, nimittäin he twiittasivat asiasta muistuttaen ihmisiä siitä, että työkaluja tulisi käyttää vain siihen, mihin ne on tarkoitettukin. Twiitti sai melkoisen hyvä vastaanoton, ja tästä tapauksesta uutisoi jopa niinkin iso uutistoimisto kuin BBC.

Viime aikoina miehillä on ilmeisesti ympäri maailmaa ollut tarve laittaa peniksesnä sinne, minne ne eivät kuulu. Minnehän penis jää seuraavaksi jumiin?

Osallistu keskusteluun