Lähde:Youtube

LÄHDEMetro

Mies jäi peniksestään kiinni levypainoon – tuntien irrotus

Kuntosalilla kannattaisi keskittyä painon nostamiseen normaaleilla tavoilla.

Eriskummallisen, huvittavan ja kamalan kuuloisia uutisia on maailma täynnä ja seuraavaksi on luvassa yksi lisää. Saksassa miehen kerrotaan olleen kuntosalilla kuntoilemassa, mutta yhtäkkiä hän sai melkoisen päähän piston.

Jostain kummasta syystä mies päätti sujauttaa peniksensä levypainon reiästä sisään, mutta kokonaisuus ei selvästikään mennyt täysin suunnitelmien mukaan. Miehen penis jäi nimittäin reikään kiinni, eikä hän saanut sitä irti.


Huomattuaan, että paino ei irtoa omin neuvoin, hän joutui soittamaan nolon puhelun hätänumeroon. Tämän jälkeen hänet toimitettiin sairaalaan, mutta sairaalan henkilökunta ei saanut irrotettua levypainoa miehen elimestä.

Kaupungin nimeltä Worms palokunta astui esiin tilanteen selvittämisen nimissä. Palokunnan kerrotaan kuluttaneen kolme tuntia levypainon irrottamisessa. Irrottamiseen he käyttivät järeitä työkaluja, kuten rälläkkää ja sahaa.

Wormsin palokunta jakoi hiljattain kuvan rikotuksi saadusta levypainosta ja suosittelee myös, ettei ihmiset tekisivät vastaavaa levypainoille.

Osallistu keskusteluun