Lähde:Youtube

LÄHDEMen's Health

Mies työnsi peniksensä lenkkiavaimeen – hammaslääkäri joutui poistamaan!

Eräs mies Kiinassa joutui hiljattain hyvin epämiellyttävään, kivuliaaseen ja noloon tilanteeseen tehdessään jotain hyvin typerää. Mies oli työntänyt peniksensä pienen lenkkiavaimen kolosta sisään. Penis oli turvonnut, eikä mies saanut sitä enää pois, joten hän lähti lääkäriin, eikä se mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

Mies tuli lääkäriin siksi, että hänen peniksensä oli jäänyt jumiin pieneen lenkkiavaimeen 17 tunniksi. Se oli turvonnut ja muuttunut violetiksi, joten oli aika tehdä asialle jotain. Tämän 37-vuotiaan kiinalaismiehen vanhemmille soitettiin ja kysyttiin lupaa tehdä toimenpide penikseen, johon vanhemmat suostuivat, mutta eivät tulleet paikalle allekirjoittamaan lupaa.


Tästä syystä lääkäri joutui turvautumaan erilaisiin metodeihin. Hän kutsui paikalle palokunnan, joka toi mukanaan hitsausvälineet. Tämä olisi kuitenkin ollut aivan liian vaarallista, sillä ne olisivat tuottaneet liikaa kuumuutta, mikä olisi voinut olla vaarallisempaa.

Viimeisenä kortena oli siis hammaslääkäriin meno. Hammaslääkäri onnistui poistamaan miehen peniksen lenkkiavaimesta käyttämällä pieniä välineitä. Tämä ei ehkä innostuta hammaslääkäriin menijöitä, sillä nuo välineet menevät kuitenkin ihmisten suuhun. Mutta mies on nyt vapaa, ja toivottavasti ei tee sitä enää koskaan!

Osallistu keskusteluun