Lähde:Youtube


Oma naama matkalaukussa? Nerokas idea!

Matkailu avartaa! Matkailu on monien mielestä mitä hauskinta puuhaa, ja nykyään halpalentoyhtiöiden alentaessa hintojaan, se on entistäkin edullisempaa. Monet suomalaisetkin pääsevät ulkomaanmatkoille yhä useammin.

Vaikka matkailu onkin hauskaa, niin varastetun tai hukatun matkalaukun metsästäminen onkin sitten sitäkin tukalampaa. Onneksi Firebox, lontoolainen yritys, on keksinyt mitä hauskimman idean, joka laittaa pisteen varastetuille laukuille ja laukun etsimiselle lentokentältä.


Head Case on matkalaukun kuori, jonka omistaja tunnistaa saman tien. Ostajan tulee printata oma kuvansa, tai vaikka läheisensä kuva, julkkis tai mikä muu tahansa kuva, Fireboxin sivulla ja he laittavat kuvasi matkalaukkuun ja lähettävät sen sinulle.

Matkalaukkuja on saatavilla kolmessa koossa: pienenä, keskikokoisena ja suurena. Ne maksavat 26 ja 39 dollarin väliltä. Mikään ei sano ”hei, tuo on minun laukkuni!” niin kuin oma naamataulusi laukussa. Tässä on koville matkailijoille oiva lahja, joka ei saa lomakkoakaan juoksemaan karkuun.

Näinkin yksinkertainen idea tekee lopun suurelle ongelmalle. Kuka olisi arvannut? Haluaisitko sinä oman naamasi laukkuun?

Osallistu keskusteluun