Lähde:Youtube


Tyttö istui lempiartistinsa viereen lentokoneessa, mutta ei tunnistanut häntä – lue uskomaton tarina!

Jokainen meistä haluaisi varmasti tavata omat idolimme ja lempiartistimme. Harvoin meille kuitenkaan tulee mahdollisuutta tavata heitä kasvokkain, puhumattakaan siitä, että matkustaisimme lentokoneessa heidän vieressään. Eräs tyttö oli kuitenkin näin onnekas – mutta ei tiennyt sitä.

Dotan on hollantilainen artisti, jonka musiikki on tullut monille tutuiksi televisiosarjoista. Hiljattain Dotan istui lentokoneessa Alicia-nimisen tytön viereen. Pian Dotan huomasi, että Alicia kuunteli hänen omaa albumiaan – jokaista biisiä – toistolla. Alicia ei kuitenkaan tunnistanut viereensä istunutta muusikkoa.


He alkoivat jutella ja Dotan jopa tiputteli pieniä vinkkejä, kertoen olevansa hollantilainen muusikko. Alicialal ei kuitenkaan vieläkään ollut mitään tietoa, kuka vieressä istuva herrasmies oli. Dotan twiittasi siis asiasta Twitter-seuraajilleen, ja joku ehdottikin, että Dotanin pitäisi jättää hänelle viesti paperinpalalla. Hän päätyikin tekemään niin.

Myöhemmin Dotan sai Alicialta sähköpostin, jossa hän pahoitteli tyhmyyttään ja kiitti Dotania ihanasta musiikistaan.

On tainnut tyttöä harmittaa, ettei hän kiinnittänyt sen enempää huomiota siihen, kuka vieressä istui! Voit lukea koko Twitter-keskustelun täältä!

Osallistu keskusteluun