Lähde:Youtube


Onko seksi robotin kanssa pettämistä? Tätä mieltä ihmiset ovat.

Sosiaalinen media on mahdollistanut ihmisten nopean toisiinsa tutustumisen ja helpon kommunikoinnin vieraidenkin ihmisten kanssa. Tämä johtaa monesti uskottomuuteen, ja uskottomuudesta on tällä vuosituhannella kasvanut suurempi ongelma kuin aikaisemmin. Mutta mitenkäs seksi robotin kanssa?

Oikeita ihmisiä muistuttavat, seksiaktia toimittavat robotit saattavat olla tulevaisuudessa mahdollisia. Hiljattain tehdyn kyselyn mukaan brittiläiset suhtautuisivat melko positiivisesti kyseisiin robotteihin.


Metro -lehden mukaan jopa 36 % brittiläisistä olisi valmis harrastamaan seksiä robotin kanssa. Sukupuolen välisiä eroja tosin on: kaksi kolmasosaa miehistä olisi robottiseksin puolesta, kun taas kaksi kolmasosaa naisista on sitä vastaan.

Melko yllättävää on kuitenkin se, että jopa 40 % ei pitäisi robotin kanssa seksin harrastamista pettämisenä, ja monet uskovat, että robotit ovat arkipäivää vuoteen 2050 mennessä.

Muitakin mielenkiintoisia vastauksia selvisi teetetystä kyselystä. Monet sanoivat, että keinoälyllä varustetun robotin vahingoittaminen ei olisi eettisesti väärin, ja 48 % sanoi, että toteuttaisivat mieluummin synkimpiä halujaan robotin kanssa, kuin oikean ihmisen.

Mitä mieltä sinä olet? Olisitko valmis petipuuhiin robotin kanssa? Entä miten suhtautuisit, jos puolisosi kykenisi aktiin robotin kanssa?

Osallistu keskusteluun