Vanhemmuus on joillekin aikuisille erittäin tervetullutta ja selviävät siitä kunnialla. Toisille se ei kuitenkaan aina ole yhtä helppoa. Oli tilanne mikä tahansa, varmaa on ainakin se, että jokaisen elämä muuttuu dramaattisesti, kun lapset tulevat mukaan kuvaan.

Ennen lasten hankkimista monet elävät villiä nuoruutta ja bailuelämää. He matkustelevat ja nauttivat oman puolisonsa seurasta ilman herätyksiä keskellä yötä tai jatkuvia matkoja lapsiystävällisiin kohteisiin. Lisäksi ruoka on yleensä terveellistä ja kalliissa ravintoloissa voi huoletta käydä syömässä.


Mutta lasten tullessa kuvaan, homma muuttuu dramaattisesti. Yöllä ei enää nukuta, ruoaksi saattaa riittää (ainakin kuvien perusteella) Mäkkärin ruoat ja matkustamiselle sanotaan heipat, sillä lasten kanssa on vaikeaa lähteä minnekään. Tai ainakaan nauttia matkailusta yhtä paljon kuin ennen.

Jos olet itse vanhempi, ymmärrät tämän tilanteen varmasti. Jos et vielä ole, mieti tarkkaan, oletko valmis antamaan pois oman juhlimisesi ja hienot ravintolat!

Katso huvittavat kuvat totuudesta alta ja jaa kavereille!

#1.


Vanhemmat jakavat kuvia itsestään ennen ja jälkeen lapsien – ja totuus on huvittava!

Christa -

Osallistu keskusteluun