Lähde:Youtube


16-vuotias poika voitti ”kultaisen lipun” – lippu Sex Islandille!

Britanniasta kotoisin oleva Brian voitti ”kultaisen lipun” Sex Islandille hiljattain. Brian on neitsyt ja hän näki jokin aika sitten kilpailu netissä, jossa arvottiin lippu Sex Islandille: täällä saa harrastaa seksiä ilmaiseksi prostituoitujen kanssa, juoda alkoholia navan täydeltä ja jopa käyttää huumeita.

Poika oli nähnyt kilpailun netissä, varastanut isänsä luottokortin maksaakseen kilpailun osallistumisen ja sitten jäänyt toiveikkaana odottamaan. Brian sanoo, ettei hän uskonut voittavansa, mutta oli onnessaan voiton napsahtaessa kohdalle.


Hän pääsee luksuspaatille ja hienolle saarelle, jossa hän saa juhlia sydämensä kyllyydestä – ja kaikki ilmaiseksi! Hän sanoo, ettei häntä kiinnosta alkoholi tai huumeet, vaan hän haluaa päästä neitsyydestään eroon. Tällä tavalla hän voi tehdä ensimmäisestä kerrasta ikimuistoisen!

Brianin vanhemmat olivat vihaisia, mutta isä suostui allekirjoittamaan lupalapun, sillä hän oli sitä mieltä, että tällainen reissu tekisi pojalle hyvää. Äiti ei ollut aluksi samaa mieltä, mutta suostui lopulta myös matkaan.

Lähtisitkö sinä tällaiselle reissulle?

Osallistu keskusteluun