Lähde:Youtube


Lentomatkustajien korvat ja nenät vuotivat verta, koska pilotti ”unohti” paineistaa matkustamon.

Lentokoneella matkustetaan yhä useammin ja useammin. Matkustamisesta on tullut joka päiväistä touhua, ja etenkin maan sisällä lentäminen on tullut yleiseksi ja suhteellisen edulliseksi. Lentokoneessa matkustaminen voi kuitenkin pelottaa itse kutakin, mutta entäs sitten, kun pilotti tekee niin alkeellisen virheen, että unohtaa paineistaa matkustamon?

Tällä Intian sisäisellä lennolla hiljattain Jet Airwaysin matkustajat kokivat epämiellyttävän yllätyksen. Nimittäin 45 minuuttia nousun jälkeen Mumbaista lentokone joutui tekemään hätälaskun, sillä kapteeni oli unohtanut paineistaa matkustamon.


Tuloksena tästä yli 30 matkustajan nenät ja korvat vuotivat verta. Lisäksi happinaamarit putosivat ja monet joutuivat käyttämään happinaamaria olonsa parantamiseksi. Matkustaja Darshak Hathin mukaan henkilökunta ei ollut ohjeistamassa eikä antamassa päivityksiä tilanteesta.

17 matkustajaa päättivät matkustaa päämääräänsä myöhemmin, 5 joutuivat sairaalaan ja loput matkustajat olivat terveitä ja ottivat vaihtoehtoisen lennon päämääräänsä Jet Airwaysin koneella. Lentoyhtiö on täysin mukana tutkimuksissa, jossa selvitetään, että mitäs tässä nyt oikein tapahtui.

Pieni moka, mutta suuri vahinko! Onko sinulla lentopelkoja?

Osallistu keskusteluun