Lähde:Youtube


Seksiä ja huumeita niin paljon kuin haluat – onko tällainen saari oikeasti olemassa?

Nyt voi elää rokkarin elämää ilman miljoonia?

Seksiä, huumeita ja rokkia. Siinä on yksi aikamme kulutetuimmista lausahduksista. Tätä tyyliä varmasti moni on ihaillut ääneen tai vähintäänkin äänettömästi, siten ettei ole kehdannut unelmiaan muille kertoa.

Kyseinen elämäntyyli on varmasti varsin kiehtova, mutta myös varsin kuluttava ja jopa hengenvaarallinen. Siksipä ehkä rokkistaran ammatista on myös sanottu, että se olisi maailman vaarallisin ammatti.


Nyt tällainen elämäntyyli on mahdollinen ilman, että on rokkari ja että tilillä olisi tuhansia euroja rahaa. Venezuelassa nimittäin sijaitsee saari, joka tunnetaan nimellä ”Sex Island”, mutta on oikealta nimeltään Margarita Island.

Sinne pääsee maksamalla 4600 puntaa eli noin 5100 euroa. Kyseisellä rahasummalla voit harrastaa seksiä niin paljon kuin haluat ja nauttia samalla myös saaren huumeista.

Hiljattain asian tiimoilta on kirjoitettu juttu, jossa New Yorkista kotoisin oleva hammaslääkäri Ryan kävi kokemassa saaren annin jo toistamiseen.

Hän kertoo, että seksin ja huumeiden lisäksi saarella on myös muutakin tekemistä, kuten golfin pelaaminen. Saari itsessään on hyvin luksustason ajanviettopaikka.

Osallistu keskusteluun