Lähde:Youtube


Japanilainen koirahoitaja tekee muodonmuutoksia koirille – uskomattomat kuvat!

Jokaiselle koiran omistajalle oma koira on se tärkein. Tietysti sitä hellitään ja hoivataan, sen turkkia puhdistetaan ja harjataan. Tällä kertaa tapaamme japanilaisen koirahoitajan, joka on tehnyt uskomattomia muodonmuutoksia koirille. Niitä ei enää edes tunnista samaksi koiraksi!

Koiran turkin leikkaaminen ja muotoilu eivät ole aivan kaikille. Olemme nähneet jotain aivan kamalia tuloksia, mutta onneksi on olemassa hoitajia, jotka saavat aikaan uskomattoman kauniita lopputuloksia. Kuten japanilainen Yoriko Hamachiyo, joka omistaa salongin nimeltään Yorikokoro, jossa nämä koirat saavat uusia lookkeja.


Tämä taidokas nainen on saanut muutettua jo kuka ties kuinka monen koiran lookin katukoirasta uskomattoman kauniiksi salonkikelpoisiksi koiriksi. Nämä pienet takkupallot on muutettu pehmeiksi palleroiksi, jotka selvästi rakastavat uutta tyyliään. Ne ovat tyylikkäitä ja selvästi rakastavat uutta turkkiaan, vaatteitaan ja kaulapantojaan. Tällainen lopputulos kelpaa takuulla aivan jokaiselle koiran omistajalle.

Näitä koiria on todellakin hemmoteltu huolella! Katso alla olevasta kuvasta muutaman koiran hienot tyylit ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun