Lähde:Youtube

LÄHDEBored Panda

Nainen lähetti viestin väärään numeroon – muutti täysin erään lapsen elämän!

Ihmeitä sattuu päivittäin! Joskus universumilla on mielenkiintoisen kujeet, kuten tällä kertaa näemme. Väärään numeroon lähetetty tekstiviesti nimittäin muutti erään 6-vuotiaan lapsen elämän.

Syd oli ostoksilla ostamassa itselleen uutta juhlamekkoa. Hän otti mekosta kuvan kysyäkseen mielipidettään ystävältään. Tekstiviesti kuitenkin lähti väärään numeroon, ja viestin saaja päätti tehdä Sydin päivästä paremman. On helppo olla välittämättä väärään numeroon lähetetystä viestistä, mutta Tony, perheellinen 6 lapsen isä, teki toisin.


Tony vastasi Sydille sanoen, että hänen vaimonsa ei ole kotona, joten ei voinut saada hänen mielipidettään, mutta että Tony itse ja hänen lapsensa pitävät mekosta. Tony otti jopa kuvan lapsistaan peukut pystyssä. Syd ilahtui vastauksesta niin, että julkaisi keskustelun Twitterissä.

Eräs Tonyn perheen ystävistä huomasi julkaisun, ja jakoi linkin joukkurahoituskampanjaan keskustelun alla. Hän sanoi, että Tonyn nuorin puuttuu kuvasta, sillä hän oli sairaalassa kemoterapiassa. Tämä keskustelu meni viraaliksi, ja Kaizerille on nyt jo kerätty oli $3000. Niin se universumi huolehtii meistä kaikista!

Uskomaton tarina!

Osallistu keskusteluun