Asuminen konteissa ei ehkä kuulosta kaikkien korvaan ihanteelliselta tavalta asua. Tosin James Whitaker, lontoolainen suunnittelija, on saanut konteista kasaan luksusasunnon, joka kelpaisi itse kullekin!

Talo sisältää kaikki tarvittavat huoneet, jotka on kasattu yhteen mitä mielenkiintoisimmalla tavalla. Kontit on osittain leikattu poikki kulmissa ja liitetty yhteen saumattomasti. Suunnittelijalla oli idea rakentaa konteista talo, joka näyttää kukalta aavikolla. Ja kuvista päätellen voisi sanoa, että hyvin onnistuivat toteuttamaan ideansa!


”Aikaisemmin tänä vuonna minun asiakkaani Los Angelesissa lähti roadtripille ja sai idean. Hän näytti kaikille kuvan toimistosta, joka oli suunniteltu vuosia sitten, mutta jota ei ikinä ollut toteutettu”, James kertoo. ”Seuraavan kerran, kun hän oli Lontoossa, hän oli minuun yhteydessä ja halusi tavata.”

Tätä taloa kutsutaan nimellä The Joshua Tree Residence, ja se sijaitsee Kalifornian aavikolla. Aurinkopaneelit on asennettu katolle, ja ikkunoista näkyvät mita upeimmat maisemat.

Katso upeat kuvat alta! Kontissa asuminen ei kuulosta enää pahalta!

#1.


Konteista tehty talo yllättää – luksusasunto halvalla!

Christa -

Osallistu keskusteluun