Lähde:Youtube


Kolibrikuiskaaja! Tämän naisen toimiston ulkopuolella asuu 200 kolibria.

Tässä on Melanie Barboni, tutkija UCLA Earthissa, Planeettojen ja Avaruustieteen ohjelmassa, joka tunnetaan kolibrikuiskaajana. Hän on rakentanut 200 kolibrin kokoontuman toimistonsa ulkopuolelle, ja ne valittavat, jos hän ei ole ajoissa antamassa linnuille ruokaa.

Barboni on aina ihastellut kolibreja, jopa silloin, kun hän asui lapsena Sveitsissä, jossa kolibripopulaatio on olematon. ”Unelmani on aina ollut nähdä kolibreja. Voit kuvitella iloni, kun kuulin, että seuraava tehtäväni toisi minut Los Angelesiin, jossa kolibrit elävät vuoden ympäri”, hän sanoo.


Hän sanoo, ettei halua mennä minnekään, missä kolibreja ei ole. Hän lisää, että kolibrit tekevät päivästä aina paremman, oli päiväsi sitten huono tai hyvä. Täytyy sanoa, että ovathan kolibrit uskomattoman kauniita lintuja näyttävine sulkapeitteineen.

Barnoni kuvaa vapaa-ajallaan näitä kolibreja, ja hän onkin saanut todella opeita otoksia. Katso alla oleva video, niin pääset näkemään kolibrit uskomattomassa kauneudessaan! 200 kolibrin kokoontuma yhdessä paikassa on uskomattoman kaunista, ja nämä pienet linnut ovat todella luontoäidin paras teos. Ainakin Baronin mielestä.

Mitä mieltä sinä olet?

Osallistu keskusteluun