Lähde:Youtube


Papukaija matkii James Bondia – saat tästä hyvät naurut!

Papukaijat ovat hyvin fiksuja eläimiä ja ne oppivat nopeasti uusia asioita. Monet papukaijat oppvat jopa puhumaan, ja sehän vasta onkin lystiä. Niiden lähettyvillä kannattaakin olla varovainen, ettei suusta lipsahda jotain, mitä linnun ei kannata toistaa.

James Bond -elokuvista on tullut tuttuja kaikille. Elokuvien teemamusiikki ja ilmaisu “my name is Bond. James Bond,” on tullut tutuksi ympäri maailmaa. Vaikket olisi koskaan nähnytkään kyseisiä elokuvia, tunnet tämän ilmauksen silti takuuvarmasti.

Tämä papukaijakin tuntee sen. Lottie on harmaa afrikkalainen papukaija, joka on selvästi katsellut liikaa James Bond -leffoja. Se nimittäin osaa toistaa kyseessä olevan lainauksen aivan uskomattomalla tavalla. Tällä alla olevalla videolla Lottie toistaa sen muutamaan otteeseen ja jopa vislaa hieman elokuvien teemaa. Tällä papukaijalla on todelliset imitoijan taidot.

- ILMOITUS -


Monet papukaijat ja niiden touhut jäävät kakkoseksi tälle veijarille. Saaisimmekohan sen vielä vislaamaan Batman -elokuvien teemaa tai matkimaan Aku Ankkaa?

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun