Ossi Saarinen on suomalainen hyvin lahjakas luontokuvaaja, joka on saanut erityistä kiitosta lintukuvistaan. Nämä lintukuvat saavat sinutkin helposti sanomaan ”aww” ja kallistamaan päätäsi. Harvat saavat näin kauniita kuvia linnuista!

jostain kumman syystä monet näistä lintukuvista näyttävät aivan Angry Birdseiltä, jotka ovat karanneet pelisovelluksesta. Ne ovat mököttäviä, suloisia ja hauskoja samaan aikaan. Aina sinitiaisesta västäräkkiin ja punatulkkuun, Ossi osaa kuvata lintuja mitä uskomattomimmalla tavalla. Näitä upeita lintukuvia rakastetaan ympäri maailmaa. Näissä kuvissa on taidon lisäksi ripaus huumoria, ja kuvat saavat yleisön takuulla nauramaan.


Ossi rakastaa luontoa. Hän lähtee metsään valokuvausreissulle, vaikka ulkona olisikin 20 astetta pakkasta ja lunta olisi polviin saakka. Hän odottaa kärsivällisesti eläinten tulevan luokseen ja ottaa mitä ihmeellisimpiä kuvia.

Lintujen lisäksi Ossi kuvaa muitakin eläimiä. Hän erikoistuu etenkin eläinvauvoihin: kettuihin, hiiriin, oraviin ja pesukarhuihin. Varo, sillä sydämesi saattaa sulaa näitä kuvia katsellessasi!

Katso upea kuvasarja alta ja jaa kavereille!

#1.


Suomalainen valokuvaaja kuvaa oikean elämän Angry Birdsejä – katso ihanat kuvat!

Christa -

Osallistu keskusteluun