Lähde:Youtube

LÄHDEDaily Motion

Harakka luulee olevansa kana – katso hauska video!

Jokainen suomalainen tuntee harakan. Harakat ovat niitä mustavalkoisia lintuja, joiden ääni kuulostaa räkättävältä naurulta. 

Kuuleman mukaan joskus harvoin harakat myös laulavat visertäen. Pääosin harakat ovat kuitenkin epämusikaalisia, eikä niiden räkätystä ole mikään ilo kuunnella. Mutta kuten videolta käy ilmi, ilmeisesti harakkakin voi olla musikaalisempi, ainakin silloin, jos ne kasvavat musikaalisen linnun tietämillä.


Alla olevalla videolla näemme harakan, joka nimittäin ääntelee kuin kana. Harakka jäi pienenä orvoksi, ja se kasvoi kanalan läheisyydessä Laura Lineyn perheen pihapiirissä. Laura on hoitanut lintua pienestä asti. 18-vuotias nainen nimesi harakan Legoksi.

Laura päätti meidän kaikkien riemuksi kuvata Legoa, kun se antaa meille kanan ääninäytteitä. Videolla Laura silittää harakkaa, jolloin se alkaa ääntelemään kuin kana! On uskomatonta nähdä, kuinka tämä muutoin niin epämusikaalinen lintu on ominut näin kummallisen tavan kaakattaa. Vaikka lintu ei vielä ihan satakieleltä kuulosta, niin kanan ääntely on kuitenkin pehmeämpää kuunneltavaa kuin räkätys.

Katso videolta, miten tämä kesy lintu on ominut kanamaisuuden luoteeseensa!

Osallistu keskusteluun