Maailmanennatys: tyttö hyppi 110 hyppynarua samanaikaisesti!

Lähes jokainen lapsi on joskus hyppinyt hyppynarulla. Ja jos ei ole, niin ainakin tietää, miltä se näyttää. Oli sitten miten taitava hyppijä tahansa, niin ei takuulla vedä vertoja tälle maailmanennätyksen rikkoneelle lapselle.

Kiinalainen Wang Zhuoxin rikkoi maailmanennätyksen hyppimällä samanaikaisesti 110:llä narulla. Edellinen ennätys oli 90 narua, joka oli kiinalaisen Ma Liangin pitämä ennätys. Hän ei kuitenkaan pitänyt ennätystä hallussaan kuin noin vuoden, sillä hän teki ennätyksen vuonna 2010 ja Wang rikkoi Man ennätyksen vuonna 2011.


Wang opiskelee Pekingissä ala-asteella, ja hän tarvitsi ennätystään varten apua jopa 55 luokkatoverilta. He pyörittivät  yhteensä 110 hyppynarua samalla, kun Wang hyppi niiden yli rikkoen ennätyksen. Tämä oli ihmeellinen suoritus Wangin osalta, unohtamatta taitavia luokkakavereita, jotka hoitivat hommansa niin, että Wangin oli helppo hyppiä eikä hän kompastunut.

Katso alla olevalta videolta, miten tämä ennätys rikkoontui. Wang on selvästi harjoitellut tätä muutaman kerran, ja luokkatoveritkin näyttävät tietävän, mitä he tekevät. Tätä ennätystä ei ihan kuka tahansa riko!

Jaa kavereille ja kokeile, miten sinun hyppynarutaitosi vertaavat tälle!

Osallistu keskusteluun