Lähde:Youtube

LÄHDEMetro

Pariskunta oli yrittänyt lasta 4 vuotta – lääkärillä selvisi, että he olivat harrastaneet seksiä väärin!

Monet pariskunnat haluavat jossain vaiheessa hankkia lapsia. Yleensä lapsia hankitaan siinä vaiheessa, kun on menty naimisiin, työura on mukavassa vauhdissa ja rahatilanne näyttää hyvältä. Tällä kertaa eräs pariskunta oli toivonut lasta jo 4 vuotta, mutta turhaan.

Kiinassa eräs pariskunta oli yrittänyt saada lasta jo neljän vuoden ajan, mutta turhaan. Tässä vaiheessa 26-vuotias mies ja 24-vuotias nainen päättivät lähteä lääkärille selvittääkseen, mistä oli oikein kysymys. He saivat hyvin mielenkiintoisen vastauksen kysymykseensä.


Nainen kertoi lääkärille yhdynnän olleen hyvin kivuliasta, mutta suostuneensa siihen, sillä hän halusi lapsen. Lääkäri aloitti tekemällä naiselle gynekologisen tutkimuksen, jossa selvisi, että nainen oli vielä neitsyt. Naisen peräaukko oli kuitenkin venynyt melkoisesti. Tutkimuksissa kävi ilmi, että pariskunta oli harrastant vain peppuseksiä 4 vuoden ajan, joten ei ihme, jos lasta ei ole kuulunut.

Nyt on tainnut jollakulla jäädä bilsan tunnit välistä. Voisi hyvin luulla, että tämä on ainakin asia, johon ei tarvitse sen kummempaa opetusta, mutta nyt pari perusoppituntia olisivat tehneet kummallekin osapuolelle terää.

Osallistu keskusteluun