Lähde:Youtube

LÄHDEBored Panda

Tatuoija, joka on ihmeidentekijä – teki upean luomuksen tikku-ukko piirrustuksesta!

Tatuoinneista on tullut hyvin suosittuja etenkin viime vuosikymmenen aikana. Tatuointien ottaminen on yhä yleisempää ja helpompaa. Monet hankkivat tatuointeja, joilla on heille syvempi tarkoitus. Harvat ottavat tatuointeja vain ottaakseen kuvia kehoonsa, vaan niillä on aina jonkinlainen merkitys.

Tatuoinnin ottamisessa kannattaa olla tarkka, sillä tatuoijalla tulisi olla piirrustuskyvyt hallussa. Mikäli näin ei ole, saatat saada ihollesi jotain ikuista, joka ei näytäkään niin kovin hyvältä tai miellyttävältä. Onneksi joskus vastaan tulee kuitenkin mitä uskomattomimpia tatuoijia.


Sierra Alexis oli onnekas. Hänellä oli tatuointi-idea, mutta vastaan tulivat kehnot piirrustustaidot. Hän piirsi paperille epämääräisen kuvan, meni tatuoijan luo ja selitti hänelle, millaisen lopputuloksen haluaa. Tämän jälkeen Sierra voi vain toivoa, että hän ymmärsi, mitä nainen haluaa. Lopputulos yllätti kuitenkin Sierran positiivisesti, sillä taiteilija oli ymmärtänyt täysin, mitä hän halusi!

Vaikka Sierralla oli vain 1500 seuraajaa Twitterissä, hänen julkaisemansa kuva sai lähes 280 000 tykkäystä ja se jaettiin yli 60 000 kertaa!

Katso lopputulos alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun