Ravintolassa on mukava käydä syömässä silloin tällöin. Olemmekin viime aikoina nähneet jos jonkinlaisia teemaravintoloita aina kissakahviloista pesukarhukahviloihin, vessaravintoloihin ja moneen muuhun. Teemaravintolat eivät kuitenkaan ole uusi juttu, ja tässä tulee nörttien lemppari.

Tämä Yhdysvaltojen Connecticutissa sijaitseva Traveler -ravintola nimittäin aloitti hienon perinteen 1970-luvulla ravintolan auetessa. Ravintolan omistajalla oli tällöin suuri kirjakokoelma, ja hän päätti alkaa lahjoittaa kirjoja ruoka-annosten ohessa matkailijoille.


Vuonna 1993 uusi omistaja otti haltuunsa tämän kuuluisan ravintolan, ja he päättivät kuitenkin jatkaa tätä perinnettä. Nykyään yhden kirjan antamisen sijaan he antavat vierailijoilleen kolme kirjaa, jotka he saavat ottaa mukaansa. He antavat viikossa tuhansia kirjoja. Vuodesta 1993 lähtien he ovat lahjoittaneet jo yli 2,5 miljoonaa kirjaa! He saavat kirjoja monilta lahjoittajilta, kuten kirjastoilta.

Tämä on melkoisen hienoa, ja emme voi olla ihastelematta tätä hienoa ideaa. Toimituksessa nörttikerho ainakin kokoontuu nyt varaamaan matkaa Connecticutiin!

Katso hienot kuvat raflasta alta ja jaa kavereille!

#1.


Tämä ravintola antaa vierailijoilleen lahjoja – kirjoja ruoan kanssa!

Christa -

Osallistu keskusteluun