Lähde:Youtube


Mies kutsui yli 100 vierasta kotiinsa – ja tässä on sydäntälämmittävä syy!

Vaikka sosiaalinen media on suurimmillaan ja ihmiset ystävystyvät digitaalisesti jatkuvasti, monet tuntevat olonsa yksinäiseksi. Fakta on se, että vaikka Facebookissa olisi kuinka monta ystävää, ei digitaalinen yhteydenpito korvaa oikean ihmisen läsnäoloa. 

Eräs tanskalainen mies kertoi uskomattoman tarinansa, joka muutti paitsi hänen oman elämänsä, myös 10 000 muun ihmisen elämän. Tarina alkaa siitä, kun hän lapsesta asti hyppi orpokodista toiseen. Hän oli yksin ja ilman perhettä. Vuonna 2016 hänen tyttöystävänsä petti häntä ja jätti hänet pian sen jälkeen. Mies oli aivan yksin. Hän vietti jonkin aikaa psykiatrisessa hoitolaitoksessa, turhaan.


Tanskassa yli 200 000 ihmistä tuntee olonsa yksinäiseksi. Niinpä mies päätti kokeilla jotain, josta tuli lyhyessä ajassa uskomaton hitti. Hän julkaisi anonyymin viestin Jodelissa, sanoen, että hän käy läpi elämänsä kovinta aikaa. Hän aikoo istua kaupungintalon portailla kello 14.00-20.00, ja hänellä on päällään mustat housut ja Norh Face laukku.

Pähkinänkuoressa, ensimmäisellä kerralla hän tapasi 13 ihmistä. Tämä pieni alku johti siihen, että mies alkoi järjestää ryhmätapahtumia yksinäisille ihmisille. Nyt hän on lopettanyt koulunsa ja työnsä, ja keskittyy täysipäiväisesti auttamaan yksinäisiä ihmisiä. Hän sanoo, että kenenkään ei pitäisi olla yksin. Mies on jakanut tarinansa monessa mediakanavassa aina radioa myöten. Tähän päivään mennessä hän on auttanyt jo yli 10 000 ihmistä.

Osallistu keskusteluun