Lähde:Youtube


Pariisin julkisen paikan pisuaarit aiheuttavat närää – yay vai nay?

Pariisi on monille ihmisille unelmakaupunki. Monet suomalaisetkin käyvät mielellään viettämässä aikaa kaunissa Pariisissa, jonka historia, ruoka ja kulttuuri kiehtovat. Pariisissa on paljon katseltavaa ja tehtävää. Nut kuitenkin Pariisissa on menossa paikallisten kesken melkoinen myrsky. Ja syynä ovat pisuaarit.

Pariisissa lähellä Notre Damen historiallista kirkkoa, on tapahtunut jotain, mikä kismittää paikallisia aivan vietävästi. Nimittäin punaisen julkisen paikan pisuaarit on asetettu aivan julkisen koulun viereen sekä kauniin Seinen laidalle. Pariisi antaa nyt siis miehille mahdollisuuden tehdä ykköstarpeensa keskellä katua.


Pariisilaiset ovat hyvin närkästyneitä siitä, että tällaisia rumia kapistuksia laitetaan historiallisella alueelle. Lisäksi he ovat sitä mieltä, että tämä on hyvin seksististä. Otetaanpa nyt myös huomioon se, että missä ihmeessä naisten julkiset vessat sitten ovat? Kai naisillakin on oikeus julkisesti pissaamiseen, vai mitä?

Paikalliset keräävät paraikaa addressia kokoon saadakseen moiset rumuudet poistettua kauniista Pariisista. Mitäs mieltä olet tästä? Pitäisikö pisuaarit jättää tälle paikalleen?

Osallistu keskusteluun