Lähde:Youtube


Mies ui yli 3 kilometriä jalat ja kädet sidottuna säkissä!

Maailma on täynnä kummallisia maailman ennätyksiä. Guinness World Records todistaakin joka vuosi mitä hulluimpia ennätyksiä aina eniten tatuoiduista ihmisitä pitkäkynsisiin ihmisiin ja kummallisiin temppuihin niin fyysisesti kuin fysiikankin parissa.

Tällä kertaa tapaamme 64-vuotiaan Yane Petkovin, joka on kuin Houdinin ja Michael Phelpsin yhdistelmä. Hän on uimari ja henkivartija, joka asuu Makedoniassa. Hän päätti kokeilla melkoista maailman ennätystä. Hän nimittäin ui 3,380 metriä Makedonian järvessä nimeltään Ohrid. Mutta ei ihan millä tahansa tavalla, nimittäin kädet ja jalat sidottuina ja säkissä.


Paikalla oli Guinnessin ennätyskirjan lisäksi Punainen Risti sekä ensiapujoukkoja. Miehellä meni noin kolme tuntia räpiköidä kasvot ylöspäin ja jalat edellä tämä melkein 4 kilometrin mittainen matka järvessä ennen rantautumistaan. Vuonna 2013 ennätystä kannatteli intialainen mies, joka ui reilu kolme kilomteriä, tosin ei säkissä.

Ihmettelemmekin, että miten tämä oikein oli mahdollista! Mutta olemme varmasti nähneet kummempiakin asioita tässä vuosien varrella. Älä kokeile tätä kuitenkaan kotona.

Osallistu keskusteluun