Lähde:Youtube

LÄHDEUPI

Hylkeenpoikanen eksyi naisen asuntoon – suloinen tapaus

Oikeastaan tätä suloisempaa tapausta saa etsiä ja pitkään.

Yleensä lähes kaikkien eläinten poikaset ovat poikkeuksetta hyvin suloisia. Jotkut eläimet, kuten kissat ja koirat pysyvät suloisina koko elämänsä. On olemassa eläimiä, jotka eivät välttämättä varttuessaan enää ole suloisia, kuten käärmeet ja krokotiilit.

Hiljattain eläinten pelastajat saivat yllättävän työkeikan Skotlannissa, kun hylkeenpoikanen oli eksynyt naisen asuntoon. Hylje uskaltautui aluksi naisen asunnon takapihalle, jossa se keräsi rohkeutta seuraavan siirtymän toteuttamiseen eli asunnon sisälle pääsemiseen.


Asunnon omistaja Susan Smith päätti soittaa paikalle pelastajat, jotta hylje saataisiin takaisin luontoon. Aluksi hylje kuitenkin vietiin National Wildlife Rescue Centeriin, jossa se ristittiin Snow Whiteksi.

Hylkeenpoikaselle tehtiin tutkimuksia keskuksessa, jossa sen ruumiin lämpötilan todettiin olevan hieman alhainen ja hylje kärsi nestehukasta. Aluksi Whitea paranneltiin syöttämällä sille kalakeittoa, jonka jälkeen oli aika siirtyä hieman kiinteämpään ruokaan.

Pelastuskeskuksesta kerrotaan, että eläimiä ei kannattaisi ruveta auttamaan itse, vaan aina olisi syytä soittaa ammattilaiset apuun.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun