Lähde:Youtube

LÄHDENewsHub

Australialainen mies haastoi pomonsa oikeuteen piereskelystä – menetti 1,8 miljooonaa.

Työpaikkakiusaamista esiintyy monella eri tavalla. Yleensä kiusaaminen ilmenee sanallisena kiusaamisena, mutta joskus esille voi tulla muitakin mielenkiintoisia tapoja. Tällä kertaa tapaamme työntekijän, jonka pomo kiusasi häntä – piereskelemällä.

Kun työpaikkakiusaamista esiintyy, sitä voi olla vaikeaa ottaa esille. Australialainen mies, David Hingst, haastoi pomonsa kuitenkin oikeuteen työpaikkakiusaamisesta. Ja pomon, Greg Shortin, aseena oli piereskely.


Mies sanoo, että pomo usein ”nosti takalistoaan ja piereskeli hänen suuntaansa”, mistä tietysti tuli kiusallista. Mies sanoo kärsineensä seurauksena masennuksesta, hermostuneisuudesta ja fyysisistä vammoista. Hän jopa kieltäytyi menemästä samaan hissiin Gregin kanssa. David nimesi pomonsa Herra Haisuliksi ja vei jopa pomolleen purkin deodoranttia yrityksenään vähentää hajua toimistossa.

Tämä ei kuitenkaan riittänyt australialaisen oikeuden tuomarille, joka oli esimiehen puolella tässä tapauksessa. David menetti oikeudenkäynnissä huimat 1,8 miljoonaa Australian dollaria. Tuomari sanoo, että vaikka piereskelyä olisikin tapahtunut, on vaikea todistaa, että se olisi osoitettu Davidin suuntaan.

Melkoinen tapa kiusata, ja aika uskomatonta, että tuomari ei ollut samaa mieltä! Mitä mieltä sinä olet?

Osallistu keskusteluun