Lähde:Youtube

LÄHDEMetro

Todelliset mitat täyttävä McLaren valmistui Legoista – palikoita 280 000 kappaletta

Rakentaminen kesti satoja tunteja.

Nopeat ja upeat urheiluautot viehättävät ja kiinnostavat hyvin monia ihmisiä iästä ja sukupuolesta riippumatta. Klassikkoautoja on monia vuosien varsilta ja toiset niistä ovat ylitse muiden. Merkkinä tällainen on ehdottomasti McLaren, joka on tunnettu nopeista ja sporttisista autoista.

McLarenin tiimi on hiljattain saanut mediahuomiota huikeiden autojensa lisäksi myös omaperäisestä versiosta 720S autostaan, joka on rakennettu kokonaisuudessaan Legopalikoista. Auton rakentaminen ei suinkaan tapahtunut hetkessä, kun sitä rakennettiin noin 280 000 yksilöidystä Legopalikasta.


720S saatiin valmiiksi noin 2000 tunnissa ja siitä tuli erittäin upea. Normaalisti kyseinen McLaren auton materiaalina toimii alumiini ja hiilikuitu. Auto rakennettiin Tanskassa Billundissa yhdessä Legotiimin kanssa.

Kyseinen Legoista valmistettu McLaren 720S -auto julkaistiin hiljattain maailmalle Goodwood Festival of Speedissä, jossa autoon lisättiin sen viimeiset 13 000 Legopalikkaa. Vaikka Legoista rakennettu McLaren onkin varsin upea ja sporttinen, ei sillä valitettavasti pysty ajamaan.

1. Tältä auto näyttää edestä.

2. Noin 280 000 Legopalikkaa upposi tähän komistukseen.

3. Työtunteja kertyi 2000 eli noin 84 päivää.

Osallistu keskusteluun