Lähde:Youtube

LÄHDEOzzy Man

Nainen suuttui deitilleen, joka kieltäytyi maksamasta hänen illallistaan ekoilla treffeillä – hulvaton tekstari!

Kun puhutaan tasa-arvoisuudesta, monilla menee kokonaan hämärän peittoon se, mitä se oikeasti tarkoittaa. Tarkoittaako se pelkästään samaa palkkaa, äänestysoikeuksia, kainalokarvojen kasvattamista vai sitä, että naisten pitäisi maksaa myös omat ruoat treffeillään? Ja entäs sitten, jos nainen tilaa uskomattoman kalliin aterian?

Nykyajan deittailu ei toimi enää ihan samalla tavalla kuin silloin, kun vanhempamme tai heidän vanhempansa tapasivat. Tinder ja muut deittisovellukset ovat tehneet deittailusta turhaa. Tällä kertaa tapaamme Barryn ja Sheilan, jotka ovat pyyhkäisseet oikealle Tinderissä. Ja näinhän siinä sitten kävi.


Barry tekstasi Sheilalle ensimmäisen deitin jälkeen kysyäkseen, haluuako tämä lähteä ulos. Sheila sitten suuttuneena vastaa, että ei todellakaan sen jälkeen, mitä Barry oli ekoilla treffeillä tehnyt. Barry ei tiedä, mistä nainen puhuu, joten hän selventää asiaa. Sheila oli tilannut 110 euroa maksavan illallisen ja 80 euron viinipullon, eikä Barry ollut suostunut maksamaan tätä.

Barry vastasi, että hän on opiskelija, eikä sugar daddy, ja miten ihmeessä Sheila oikein olettaa, että hän olisi maksanut tällaiset mässäilyt?

Katso hulvaton tekstarisota alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun